Voor 22:00 uur besteld, volgende bezorgdag in huis! Bezorgdagen dinsdag tot en met zaterdag. GRATIS verzenden!

Wat helpt tegen jeuk door de eikenprocessierups?

Je bent hier ongetwijfeld beland omdat je op zoek bent naar iets dat helpt tegen de jeuk door de eikenprocessierups. Logisch, want het is een vervelend ongemak.

Een belangrijke tip die we willen meegeven, is dat je moet bedenken dat het voor de meeste mensen in principe onschuldig is. De haartjes van de eikenprocessierups zorgen voor een allergische reactie waardoor je een geïrriteerde huid krijgt. En jeuk is akelig, maar het is belangrijk om niet te veel te krabben omdat je het daarmee alleen maar erger maakt.

Wat kan je zelf doen?
Verwijder met een stukje breed plakband eventuele haartjes.
Spoel de geïrriteerde plekken vervolgens af met water. Dep het droog en smeer daarna Ourganixx eikenprocessierups lotion op de plek. Je zal merken dat de menthol in combinatie met lavendel en kamfer al snel een heerlijke verkoeling geeft waardoor je huid echt even tot rust komt. Herhaal dit zodra de huid weer wat jeukt. Binnen korte tijd zal je al veel minder last ervaren.

Andere artikelen:

eikenprocessierups

Eikenprocessierups voorkomen

Hoe kan je de eikenprocessierups voorkomen? Hang een vleermuizenkast op!Wist je dat ook de vleermuis een belangrijk wapen kan zijn in de strijd tegen de

Lees verder »