Voor 22:00 uur besteld, volgende bezorgdag in huis! Bezorgdagen dinsdag tot en met zaterdag. GRATIS verzenden!

Ourganixx micro-biologische sports spray

Ourganixx verfrissende sports spray

Yes! Vanaf nu heb je altijd schone en frisse sportspullen. Even sprayen met Ourganixx microbiologische sports spray en vervelende geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ideaal voor je (scheen) beschermers, sportschoenen, bokshandschoenen, helm, cap, yogamat of bijvoorbeeld sporttas. Handig voor alles wat je niet zo gemakkelijk in de wasmachine stopt. Schoon zonder wassen met dank aan de kracht van de natuur.

OURGANIXX. The power of nature

Wat is Ourganixx sports spray?

Wat is het?

OURGANIXX sports spray reinigt op microbacteriële wijze. Dat betekent simpelweg dat bacteriën uit de natuur de vervuiling aanpakken.
Met microbacterieel reinigen maskeer je niet de luchtjes, maar pak je de vervuiling juist bij de bron aan. Schoonmaken, maar dan ècht.
De bacteriën in onze sportspray zijn speciaal geselecteerd, langdurig getest en EU geregistreerd.
Helemaal veilig. Daarom staan er op onze verpakking geen gevarensymbolen.

Waarvoor?

Ourganixx sports spray is ideaal voor het schoonmaken van sportaccessoires die je niet eenvoudig kan wassen. Denk bijvoorbeeld aan bokshandschoenen, yogamat, helm of knie/ scheenbeschermers. De mogelijkheden zijn oneindig. En omdat de spray gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, is het volledig veilig te gebruiken.

bokshandschoenen

Iedereen die bokst, weet hoe ontzettend vervelend de lucht van bokshandschoenen kan zijn. Dit ongemak is voorgoed verleden tijd met Ourganixx sports spray. Spray ze elke keer na gebruik in en je merkt al snel dat de nare lucht verdwijnt. Zo verleng je tevens de levensduur van je handschoenen!

scheenbeschermers

Eigenlijk moet je er niet aan ruiken, maar als je dat wel doet, dan weet je direct waarom je voetbaltas een bepaald luchtje heeft. Juist ja, die scheenbeschermers. Ourganixx sport spray pakt dat probleem direct bij de bron aan. Zo sta je voortaan lekker fris op het veld.

motorhelm

Alle sportaccessoires die je intensief gebruikt, krijgen een bepaald luchtje als gevolg van zweet, vocht etc. Helaas kan niet alles in de wasmachine. En dat is zo ideaal aan Ourganixx sports spray! Even sprayen en alles is weer lekker fris. Wel zo fijn voor een accessoire dat je dichtbij je neus draagt.

sporttas

schaatsen

fitness accessoires

handschoenen

voetbalschoenen

hockey (scheen)beschermers

caps en bodyprotectors

kniebeschermers volleybal

hardloopschoenen

fietshandschoenen

schoenen

kniebeschermers basketbal

ijshockey helmen, schaatsen etc.

crosshelm

crossfit materialen

rijlaarzen ruitersport

bowlingschoenen

mutsen

Ourganixx sports spray maakt gebruik van de kracht van de natuur. Jij kunt het dus veilig gebruiken. Zo veilig dat het geen CLP-gevarensymbolen bevat.

De heerlijke speciaal ontwikkelde parfum die we hebben toegevoegd, zorgt voor een langdurig frisse geur. 

Hoe werkt micro-biologische reiniging?

Micro organismen worden al sinds de oudheid gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de bacteriën in kaas, bier, yoghurt of wijn.
De bacteriën in onze sportspray zijn speciaal geselecteerd zodat de vervuiling dient als voedsel. Volledig afbreekbare oppervlakte actieve stoffen weken de vervuiling los en zorgen ervoor dat de goede bacteriën hun werk kunnen doen. De bacteriën produceren verschillende enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Deze kleine stukjes worden opgegeten door bacteriën en omgezet in neutrale geurloze eindproducten.
De heerlijke geur die we eraan hebben toegevoegd, is voor het schoonmaak proces zelf eigenlijk niet eens nodig. 

Voordelen

Het unieke aan Ourganixx sports spray is dat het vervuiling direct bij de bron aanpakt. Op natuurlijke wijze verdwijnt hierdoor de vervelende geur die aan je sport accessoires zit. Bovendien werken de bacteriën nog een hele tijd door. Met regelmatig gebruik krijgen vervelende geurtjes daardoor geen kans meer zich te ontwikkelen.
De toevoeging van de heerlijke geur zorgt voor een extra fris gevoel.

natuurlijke werking

De sports spray werkt doormiddel van natuurlijke bacteriën, zoals deze ook in de natuur voorkomen. Deze micro organismen worden in een laboratorium gekweekt

natuurlijke ingrediënten

Ourganixx maakt gebruik van de kracht van de natuur. De producten bestaan zo veel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten.

veilig product

De natuurlijke bacteriën in Ourganixx sports spray zijn onschuldig voor mens, dier en het milieu. Daarom staan er op onze verpakking geen gevarensymbolen.

duurzaam

Niet alleen de inhoud, maar ook de verpakking is zo duurzaam mogelijk. De flesjes zijn bijvoorbeeld van gerecycled plastic.

geen belasting voor het milieu

De bacteriën in Ourganixx sports spray komen voor in de natuur. Voor de bewerking zijn geen ingewikkelde kunstmatige processen nodig. Hierdoor vormt het zo min mogelijk belasting voor het milieu.

heerlijk parfum

Ourganixx sports spray heeft een unieke, speciaal ontwikkelde geur. Voor de werking is het niet nodig, maar het geeft een extra fris gevoel.

Ideaal voorbereid met Ourganixx

Elke keer als ik op mijn yogamat sta om yogales te geven, ruik ik de heerlijke en blijvende frisse geur die de sports spray van Ourganixx verspreidt. De spray reinigt de mat eenvoudig en snel.
Ook de voetbal scheenbeschermers van mijn kinderen behandel ik met de sports spray. De scheenbeschermers worden schoon zonder deze in de wasmachine te doen en de nare geurtjes verdwijnen direct. De sports spray is ideaal in gebruik!

Nieuw en revolutionair!

gratis verzenden vanaf 2 flesjes!