TEst

Add Your Tooltip Text Here

Test

Ken je dat gevoel van een verkoelend zwembad op een warme zomerdag?
Die sensatie zit in dit flesje! Ourganixx eikenprocessierups lotion is speciaal ontwikkeld om de rode en geprikkelde huid als gevolg van de brandhaartjes van de eikenprocessierups tot rust te brengen.
Trouwens, tip… met deze hoge dosis menthol is sowieso elke kriebel verleden tijd. Laat die rupsen hun gang maar gaan. 

Met dit flesje in huis kan jij weer rustig ademhalen.

Wat zit er in de Eikenprocessierups lotion?

Vermoedelijk wil je op dit moment maar één ding en dat is van je jeuk af.

Toch vertellen we je graag nog even iets over onze unieke eikenprocessierups lotion.

Naast menthol dat zorgt voor verkoeling, bevat het ook lavendel, dat kalmerend werkt. In combinatie met kamfer heeft dit een licht verdovend effect op de huid. En dat zorgt ervoor dat jij weer tot rust komt!

Wat te doen bij irritatie door de eikenprocessierups

Verwijder brandharen met plakband

Je kunt de (onzichtbare) brandhaartjes verwijderen met een stukje breed plakband. Dat kan heel eenvoudig door een stukje plakband op de plek te plakken en er weer af te trekken. Dit kun je met een nieuw stuk plakband een aantal keer herhalen.

Huid afspoelen

Huid overvloedig afspoelen met lauwwarm water om de brandhaartjes te verwijderen. Soms lukt het om ze met een stuk plakband te verwijderen.

Niet krabben

Niet over de huid wrijven of krabben. Neem bij ernstige klachten contact op met je huisarts.

Insmeren met Ourganixx eikenprocessierups lotion

Smeren maar! Pas op dat je het niet in de buurt smeert van ogen, mond of opengekrabde wondjes!

Kleding wassen

Doe de kleding waarin de brandhaartjes zitten uit. Was deze kleding goed op 60 graden.

Ervaring

Wij krijgen veel enthousiaste reacties van klanten over  Ourganixx eikenprocessierups lotion. Persoonlijke ervaringen van échte mensen. Wij vinden het leuk om deze met jou te delen. Wil je jouw gebruikerservaring delen? Of ben je gewoon blij met de menthol gel van Ourganixx? Laat het ons weten, de leukste reviews plaatsen we op onze site!

"De Ourganixx kwam direct goed van pas om de vervelende processierups plek van mijn moeder te behandelen. Heel fijn dat ik het al in huis had. Het werkte ook heerlijk verkoelend en tegen de jeuk van mijn jeukende muggenbulten. En de geurcombinatie van munt en lavendel is heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Komt altijd van pas voor allerlei jeukend ongemak. En heel fijn om het al in huis te hebben om de nare processierupsplekken direct te kunnen verlichten. "
Marleen MacLean
"Heerlijk... verfrissend en verzachtend tegelijk!"
Ourganixx-favicon
Suzan Jochems
"Na een actieve dag buiten begonnen ‘s nachts de jeukplekken. Het voelt alsof je flink verbrand bent. Gelukkig had ik al een flesje ourganixx in huis. Ik voelde gelijk verlichting en na een paar seconden is het net of er een ventilator op je huid gericht is. Het verzacht en de rode plekken worden gelijk minder. Ook heerlijk om te smeren op een warme dag!"
Elisa van der Linden