Al je sportartikelen schoon en fris!

Met Ourganixx microbiologische spray verdwijnen vervelende geurtjes als sneeuw voor de zon. Ideaal voor je (scheen) beschermers, sportschoenen, bokshandschoenen, helm, cap, yogamat of bijvoorbeeld sporttas. 

Wat is Ourganixx sports spray?

OURGANIXX sportsspray werkt microbiologisch. Dat betekent simpelweg dat bacteriën uit de natuur de vervuiling aanpakken. Daarmee maskeer je niet de luchtjes, maar pak je de vervuiling juist bij de bron aan.

Waarvoor?

Ourganixx sports spray is ideaal voor het opfrissen van sportaccessoires die je niet eenvoudig kan wassen zoals scheenbeschermers, voetbalschoenen, sneakers, bokshandschoenen, helmen, sporttassen, handschoenen, yogamat, bodyprotectors, fitness accessoires, fietshandschoenen, schaatsen etc.

voetbalschoenen/ scheenbeschermers

tennisschoenen/ tassen

bokshandschoenen

volleybalschoenen/ kniebeschermers

motorhelm

sporttas

hockey (scheen)beschermers

schaatsen

fitness accessoires

handschoenen

rijlaarzen ruitersport

(sport)schoenen

crossfit materialen

fietshandschoenen

kniebeschermers basketbal

bowlingschoenen

caps en bodyprotectors

ijshockey helmen, schaatsen etc.

hardloopschoenen

crosshelm

mutsen

Kortom voor alle sportartikelen die je niet zo snel in de wasmachine stopt.

Hoe werkt het?

De bacteriën in Ourganixx micro-biologische sports spray zijn speciaal geselecteerd zodat de vervuiling dient als voedsel. Volledig afbreekbare oppervlakte actieve stoffen weken de vervuiling los en zorgen ervoor dat de goede bacteriën hun werk kunnen doen. De bacteriën produceren verschillende enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Deze kleine stukjes worden opgegeten door bacteriën en omgezet in neutrale geurloze eindproducten waar we tenslotte een heerlijk frisse geur aan hebben toegevoegd!

Met Ourganixx sports spray maskeer je dus niet de vervelende geurtjes, maar pak je deze bij de bron aan!

Toepassing

Na het sporten spray je het artikel in met Ourganixx sportsspray. Hierdoor verdwijnt vrijwel direct de vervelende geur. Bovendien werken de bacteriën nog een hele tijd door. Met regelmatig gebruik krijgen geurtjes daardoor geen kans meer zich te ontwikkelen.
Ourganixx sports spray is natuurlijk en veilig. De bacteriën in onze sportspray zijn speciaal geselecteerd, langdurig getest en EU geregistreerd. Daarom staan er op onze verpakking geen gevarensymbolen.

Nieuw en revolutionair!

gratis verzenden vanaf 2 flesjes!