Ourganixx schoendeo

Yes! Vanaf nu heb je altijd schone en frisse schoenen!
Met Ourganixx schoendeo verdwijnen vervelende geurtjes als sneeuw voor de zon. Op geheel natuurlijke wijze!
De ideale geurverwijderaar.
Na gebruik sprayen en je schoenen blijven fris door de unieke nawerking.
Perfecte geurvreters voor schoenen als; sneakers, sportschoenen, skischoenen, bergschoenen en laarzen.

Hoe werkt Ourganixx spray voor stinkende schoenen?

Micro organismen worden al sinds de oudheid gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de bacteriën in kaas, bier, yoghurt of wijn. De bacteriën in Ourganixx schoendeo zijn speciaal geselecteerd zodat de vervuiling dient als voedsel.
Volledig afbreekbare oppervlakte actieve stoffen weken de vervuiling los en zorgen ervoor dat de goede bacteriën hun werk kunnen doen.
De bacteriën produceren verschillende enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Deze kleine stukjes worden opgegeten door bacteriën en omgezet in neutrale geurloze eindproducten.
Tenslotte hebben we daar een heerlijk frisse geur aan toegevoegd.
De bacteriën werken nog een hele tijd door, het zijn dus de ideale geurvreters voor schoenen!. Met regelmatig gebruik krijgen vervelende geurtjes daardoor geen kans meer zich te ontwikkelen.
De werking staat ook wel bekend als geurvreter, geurverwijderaar, geurabsorbeerder of ontgeurder. Een alternatieve naam voor het product is; schoendeo, schoendeodorant of geurvreters voor schoenen.

Gebruik met schoenendroger?
Deze schoendeodorant kan gebruikt worden in combinatie met een schoenendroger. Maar dat hoeft niet, ook zonder schoenendroger of schoenverwarmer worden de schoenen weer lekker fris met Ourganixx schoendeo! De micro organismen werken zelfs beter en langer als de schoenen aan de lucht drogen ipv op een schoendroger of schoenverwarmer.

Natte of droge schoenen?
De Ourganixx schoendeo kan op droge of natte schoenen gebruikt worden.

Inhoud
: 100 ml

Ourganixx schoendeo
Spray voor stinkende schoenen
Hoe kom ik van mijn stinkende schoenen af?

Andere artikelen:

eikenprocessierups

Eikenprocessierups voorkomen

Hoe kan je de eikenprocessierups voorkomen? Hang een vleermuizenkast op!Wist je dat ook de vleermuis een belangrijk wapen kan zijn in de strijd tegen de

Lees verder »