Ourganixx natuurlijke sanitair reiniger

Natuurlijke sanitair reiniger

Super fris en hygiënisch onderweg! De natuurlijke micro organismen in deze spray pakken vervuiling in sanitaire ruimtes direct bij de bron aan. Maakt het mogelijk elk waterbestendig oppervlak te reinigen zoals tegels, toilet, wastafel en douche. Ideaal voor camper, caravan of boot. Even sprayen en vervelende geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Laat een mooie glas na.
Uniek is de langdurige nawerking. Altijd een heerlijk frisse geur en optimale hygiëne. Veilig voor het milieu.

Wat is Ourganixx Sanitair Reiniger?

Ourganixx natuurlijke sanitair reiniger reinigt op op microbacteriële wijze. Dat betekent simpelweg dat bacteriën uit de natuur de vervuiling aanpakken. Met microbacterieel reinigen maskeer je niet maar pak je vervuiling juist bij de bron aan. Schoonmaken, maar dan ècht. Geschikt voor elk waterbestendig oppervlak zoals tegels, toilet, wastafel en douche. En tevens ideaal voor chemische toiletten of septic tanks.
De bacteriën in onze reiniger zijn speciaal geselecteerd, langdurig getest en EU geregistreerd.

Hoe werkt micro-biologische reiniging?

Micro organismen worden al sinds de oudheid gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de bacterien in kaas, bier, yoghurt of wijn. De bacteriën in onze reiniger zijn speciaal geselecteerd zodat de vervuiling dient als voedsel. Om de vervuiling aan te pakken, produceren ze enzymen die organische stoffen in een hoog tempo afbreken. Dit gaat in twee stappen. De bacteriën produceren verschillende enzymen die de vervuiling in stukjes knippen. Deze kleine stukjes worden opgegeten door bacterien en omgezet in neutrale geurloze eindproducten.

Tenslotte hebben wij daar een heerlijk langdurig frisse geur aan toegevoegd!

Voordelen Ourganixx natuurlijke sanitair reiniger:

  • 100 procent natuurlijk
  • volledig veilig
  • directe werking
  • duurzaam
  • geen belasting voor het milieu

Ourganixx natuurlijke sanitair reiniger is een 100 procent natuurlijk product. Jij kunt het dus veilig gebruiken.
Onze ingredientenlijst bestaat uit oppervlakte actieve stoffen die de vervuiling los weken. Daardoor kunnen de bacteriën goed hun werk doen.

Daar hebben we alcohol aan toegevoegd dat zorgt voor een goede verneveling. Hierdoor komt het product op alle plaatsen terecht. Parfum zorgt voor een langdurig frisse geur.

Nieuw! Probeer nu uit met korting!