Voor 22:00 uur besteld, volgende bezorgdag in huis! Bezorgdagen dinsdag tot en met zaterdag. GRATIS verzenden!

Ourganixx Nowash

Hèt alternatief voor wassen!

Wassen met de kracht van de natuur!

Direct geld en energie besparen kan nu heel eenvoudig met Ourganixx Nowash. Het alternatief voor de wasmachine.

Even sprayen en je spaart een wasbeurt uit. Perfect om al je kleding, beddengoed of handdoeken op te frissen.
De natuurlijke micro organismen zorgen ervoor dat de geur en organische vervuiling zoals zweet, vet of urine als sneeuw voor de zon verdwijnt. 
Bovendien zorgt de heerlijke geur van schoon wasgoed voor een extra fris en schoon gevoel.

Eerlijke en verantwoorde producten

Ourganixx vindt het belangrijk om zo verantwoord mogelijk om te gaan met de natuur en de omgeving om ons heen. Voor ons betekent dit bijvoorbeeld dat wij voor onze producten zoveel mogelijk natuurlijke/ niet vervuilende grondstoffen gebruiken. Maar ook dat wij zoveel mogelijk gerecycled verpakkingsmateriaal gebruiken. 

OURGANIXX. The power of nature

Verantwoorde inhoud

Voor onze producten gebruiken wij zoveel mogelijk verantwoorde en natuurlijke grondstoffen. Daarom hebben onze producten geen gevarensymbolen, en daar zijn wij best een beetje trots op.

Verantwoorde verpakking

De verpakking van onze producten is zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Zo zijn de meeste flesjes van Ourganixx van gerecycled plastic en verzenden wij onze flesjes bij voorkeur in platte kartonnen brievenbus doosjes waarmee we veel karton besparen.

Verantwoorde footprint

De impact van onze producten op het milieu is gering. Bovendien zijn ze het ideale alternatief voor de traditionele manier van wassen die een grote belasting is voor het milieu.