Ourganixx micro-biologische sports spray

Altijd frisse scheenbeschermers

Ken je dat gevoel van een verkoelend zwembad op een warme zomerdag? Die sensatie zit in dit flesje! Ourganixx eikenprocessierups lotion is speciaal ontwikkeld om de rode en geprikkelde huid als gevolg van de brandhaartjes van de eikenprocessierups tot rust te brengen. Trouwens, tip… met deze hoge dosis menthol is sowieso elke kriebel verleden tijd. Ook heerlijk verkoelend bij muggenbulten. Laat die rupsen en muggen hun gang maar gaan. 

Met dit flesje in huis kan jij weer rustig ademhalen.

Ideaal voorbereid met Ourganixx eikenprocessierups lotion

"Als personal trainer en groepslesinstructeur ben ik altijd buiten aan het sporten en kom ik in deze tijd van het jaar dagelijks in aanraking met vervelende jeuk en een geïrriteerde huid door de eikenprocessierups. Dankzij de verzachtende en verkoelende werking van Ourganixx blijft sporten in de buitenlucht extra fijn. Je huid blijft langdurig gekoeld door de menthol, de lavendel brengt de huid tot rust en het product ruikt ook fris en aangenaam. Ook helpt het langdurig tegen de jeuk bij muggenbeten. Ourganixx staat bij mij thuis onder handbereik en werkt perfect voor de actieve buitensporter!"
Ourganixx micro-biologische reiniger

Nieuw!
Micro-biologische reinigers voor camping & boot

Super fris en hygiënisch onderweg! De natuurlijke micro organismen in deze spray pakken vervuiling in sanitaire ruimtes direct bij de bron aan. Ideaal voor camper, caravan of boot.
Maakt het mogelijk elk waterbestendig oppervlak te reinigen zoals tegels, toilet, wastafel en douche.
Even sprayen en vervelende geurtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Laat een mooie glans na.
Uniek is de langdurige nawerking. Altijd een heerlijk frisse geur en optimale hygiëne. Veilig voor het milieu.
OURGANIXX. The power of nature.