Blog

De beste tips tegen stinkende sportschoenen

Iedereen weet hoe akelig (sport)schoenen kunnen ruiken.
Dit komt door de bacteriën en schimmels van zweetvoeten.
Deze komen in je schoen terecht en gaan dan stinken.

Maar hoe kan je dat nou voorkomen?
Het hangt natuurlijk van het materiaal van je schoen af hoe erg je zweetvoeten krijgt. Luchten is belangrijk.
Zorg er daarom voor dat je schoenen draagt die ademen. Ook de combinatie met een goede sok is belangrijk. Zorg ervoor dat je materiaal draagt dat vochtafdrijvend werkt. Dat scheelt al heel veel.

Sommige sportschoenen zou je zo nu en dan voorzichtig kunnen wassen. Let er wel goed op dat je daarvoor een geschikt wasprogramma gebruikt. Niet te heet dus. Toch moet je het wassen van je sportschoenen en sneakers niet te vaak doen want daardoor kan de lijmlaag losraken.

Ourganixx sports spray is de oplossing tegen stinkende sportschoenen!
De bacteriën in de spray zorgen ervoor dat de bacteriën in jouw schoenen verdwijnen. Dit is een geheel natuurlijke methode.
Het mooie is, dat je daarmee het probleem bij de bron aanpakt in plaats van het alleen te verhullen met een lekker luchtje.
Zie voor de bijzondere werking: https://ourganixx.nl/

De bacteriën in Ourganixx sports spray werken nog een hele tijd door als je de spray hebt gebruikt. Zo werken ze gelijk ook preventief. Bij regelmatig gebruik zal je merken dat je sportschoenen veel minder snel een vervelend luchtje krijgen.

Producten:

Andere artikelen:

brandhaartjes

Wat is de eikenprocessierups?

Met de overlast die de eikenprocessierups kan veroorzaken, hebben inmiddels veel mensen wel eens kennis gemaakt… Gelukkig zijn er diverse oplossingen om het ongemak te

Lees verder »