Voor 22:00 uur besteld, volgende bezorgdag in huis! Bezorgdagen dinsdag tot en met zaterdag. GRATIS verzenden!

De beste tips tegen stinkende sportschoenen

Iedereen weet hoe akelig (sport)schoenen kunnen ruiken.
Dit komt door de bacteriën en schimmels van zweetvoeten.
Deze komen in je schoen terecht en gaan dan stinken.
Maar hoe kan je dat nou voorkomen?
Wij hebben de beste tips tegen stinkende sportschoenen.

Zweetvoeten

Het hangt natuurlijk van het materiaal van je schoen af hoe erg je zweetvoeten krijgt. Luchten is belangrijk.
Zorg er daarom voor dat je schoenen draagt die ademen. Ook de combinatie met een goede sok is belangrijk. Zorg ervoor dat je materiaal draagt dat vochtafdrijvend werkt. Dat scheelt al heel veel.

Sommige sportschoenen zou je zo nu en dan voorzichtig kunnen wassen. Let er wel goed op dat je daarvoor een geschikt wasprogramma gebruikt. Niet te heet dus. Toch moet je het wassen van je sportschoenen en sneakers niet te vaak doen want daardoor kan de lijmlaag losraken.

Ourganixx sports spray is de beste tip tegen stinkende sportschoenen.
De bacteriën in de spray zorgen ervoor dat de bacteriën in jouw schoenen verdwijnen. Dit is een geheel natuurlijke methode.
Het mooie is, dat je daarmee het probleem bij de bron aanpakt in plaats van het alleen te verhullen met een lekker luchtje.

De bacteriën in Ourganixx sports spray werken nog een hele tijd door als je de spray hebt gebruikt. Zo werken ze gelijk ook preventief. Bij regelmatig gebruik zal je merken dat je sportschoenen veel minder snel een vervelend luchtje krijgen.

Andere artikelen:

eikenprocessierups

Eikenprocessierups voorkomen

Hoe kan je de eikenprocessierups voorkomen? Hang een vleermuizenkast op!Wist je dat ook de vleermuis een belangrijk wapen kan zijn in de strijd tegen de

Lees verder »