Bokshandschoenen schoonmaken

Bokshandschoenen schoonmaken doe je met Ourganixx bokshandschoenen spray. Vervelende luchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Iedereen die bokst, weet hoe vervelend bokshandschoenen kunnen ruiken.
Wij raden aan om je  bokshandschoenen los mee te nemen mee en ze niet te bewaren in je tas. Ze kunnen dan beter luchten.
Leg ze in een goed geventileerde kamer maar niet bij de verwarming. Daar kan het materiaal niet goed tegen.
Gebruik je bokshandschoenen altijd in combinatie met speciale bandages. Ze gaan daardoor minder stinken en tegelijkertijd zorgt het voor betere bescherming.

Schone bokshandschoenen

Zorg ervoor dat slechte bacteriën geen kans krijgen en spray ze in met Ourganixx sports spray! Ze ruiken hierdoor altijd heerlijk fris. Het mooie is dat de bacteriën blijven doorwerken waardoor vervelende luchtjes minder snel kunnen ontstaan.

Gebruik voor het schoonmaken van bokshandschoenen geen chemische spray. Die maskeren alleen de vervelende luchtjes. Ourganixx sports spray werkt op microbiologische wijze en is 100 procent natuurlijk. Veiligheid voor je lijf boven alles!

Ourganixx micro-biologische boksspray
Ourganixx micro-biologische boksspray

 

Andere artikelen:

eikenprocessierups

Eikenprocessierups voorkomen

Hoe kan je de eikenprocessierups voorkomen? Hang een vleermuizenkast op!Wist je dat ook de vleermuis een belangrijk wapen kan zijn in de strijd tegen de

Lees verder »
brandhaartjes

Sporten in eikenprocessierups tijd

Mensen die veel buiten sporten zoals hardlopers of fietsers, kunnen daardoor ook snel in aanraking komen met de brandhaartjes van de eikenprocessierups. Uit ervaring geven

Lees verder »