Ambassadeurs

Top-sporters

Wij zijn super trots op onze ambassadeurs! Top-sporters die gedreven en vol passie hun sport beoefenen. Heel verschillend en divers, iedere sport heeft zijn eigen persoonlijkheid… Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn enthousiast gebruiker van de Ourganixx sports spray. Op hun social media accounts vertellen ze met enige regelmaat hierover. Volg hun uitzonderlijke prestaties op hun social media accounts! 

Laura Dijkema

volleybalster

Spelverdeelster en dé nummer 14 bij het Oranje dames team en Leningradkaspb in Sint Petersburg. Naast top-volleybalster is ze vloggende duizendpoot en ondernemer met de eigen kledinglijn xiv.

Maartje van Gestel

triathleet

Ironwoman die onlangs haar tweede Ironman heeft gefinishd! Vegan en veelzijdige triathleet die niet alleen heel goed kan hardlopen, wielrennen en zwemmen, maar ook sportvoedingscoach en trainer is. Daarnaast heeft ze het boek Plantaardig presteren geschreven.

Stefan Groothuis

Schaatser

Olympisch kampioen op de 1000 meter in Sotsji (2014). Na zijn schaats carrière is hij spreker en enthousiast bmx-er 

Uitblinkers

Stuk voor stuk bijzondere mensen die uitblinken in wat ze doen. Omdat ze een bijzonder gevoel hebben voor styling en interieur, of dat ze schrijven over ouderschap, voetbal moeders, … Sommigen schrijven veel blogs, of plaatsen met name instagram posts. Allemaal zijn ze heel divers, maar hebben ze ook gemeen dat ze enthousiaste gebruikers van de Ourganixx producten zijn. Kijk ook eens op hun social media kanalen!

Wat te doen bij irritatie door de eikenprocessierups

Huid afspoelen

Huid overvloedig afspoelen met lauwwarm water om de brandhaartjes te verwijderen. Omdat je de brandhaartjes niet kunt zien is het verstandig om te douchen. Vergeet dan ook niet om de haren grondig te wassen. Let op dat je de brandhaartjes niet in de ogen krijgt.

Verwijder brandharen met plakband

Verwijder de eventueel overgebleven (onzichtbare) brandhaartjes met een stukje breed plakband. Dat kan heel eenvoudig door een stukje plakband op de plek te plakken en er weer af te trekken. Dit kun je met een nieuw stuk plakband een aantal keer herhalen.

Niet krabben

Niet over de huid wrijven of krabben. Neem bij ernstige klachten contact op met je huisarts.

Insmeren met Ourganixx eikenprocessierups lotion

Smeren maar en ervaar de sensatie van een verkoelend zwembad! Pas op dat je het niet in de buurt smeert van ogen, mond of opengekrabde wondjes!

Kleding wassen

Was de kleding goed op 60 graden (of wat het wasvoorschrift aangeeft).

Ervaring

Wij krijgen veel enthousiaste reacties van klanten over  Ourganixx eikenprocessierups lotion. Persoonlijke ervaringen van échte mensen. Wij vinden het leuk om deze met jou te delen. Wil je jouw gebruikerservaring delen? Of ben je gewoon blij met de menthol gel van Ourganixx? Laat het ons weten, de leukste reviews plaatsen we op onze site!

"De Ourganixx kwam direct goed van pas om de vervelende processierups plek van mijn moeder te behandelen. Heel fijn dat ik het al in huis had. Het werkte ook heerlijk verkoelend en tegen de jeuk van mijn jeukende muggenbulten. En de geurcombinatie van munt en lavendel is heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Komt altijd van pas voor allerlei jeukend ongemak. En heel fijn om het al in huis te hebben om de nare processierupsplekken direct te kunnen verlichten. "
Marleen MacLean
"Na een actieve dag buiten begonnen ‘s nachts de jeukplekken. Het voelt alsof je flink verbrand bent. Gelukkig had ik al een flesje ourganixx in huis. Ik voelde gelijk verlichting en na een paar seconden is het net of er een ventilator op je huid gericht is. Het verzacht en de rode plekken worden gelijk minder. Ook heerlijk om te smeren op een warme dag!"
Elisa van der Linde
"Heerlijk... verfrissend en verzachtend tegelijk!"
Suzan Jochems
"Als personal trainer en groepslesinstructeur ben ik altijd buiten aan het sporten en kom ik in deze tijd van het jaar dagelijks in aanraking met vervelende jeuk en een geïrriteerde huid door de eikenprocessierups. Dankzij de verzachtende en verkoelende werking van Ourganixx blijft sporten in de buitenlucht extra fijn. Je huid blijft langdurig gekoeld door de menthol, de lavendel brengt de huid tot rust en het product ruikt ook fris en aangenaam. Ook helpt het langdurig tegen de jeuk bij muggenbeten. Ourganixx staat bij mij thuis onder handbereik en werkt perfect voor de actieve buitensporter!"