Voor 22:00 uur besteld, volgende bezorgdag in huis! Bezorgdagen dinsdag tot en met zaterdag. GRATIS verzenden!

Verwijs bezoekers naar ons door en verdien geld!

Ben je enthousiast over de producten van Ourganixx? Word een affiliate en verdien 10-20% commissie op iedere succesvolle verkoop van door jou doorverwezen bezoekers! 

Verwijs en verdien!

Verwijs jouw bezoekers door en verdien maar liefst tot 20% commissie!

Gedetailleerde referral statistieken

Houd realtime jouw verwijzingen en verdiensten bij. Wij werken met het betrouwbare en veelgebruikte AffiliateWP voor ons partnerprogramma.

Directe persoonlijke ondersteuning

Kom je ergens niet uit? Of heb je andere vragen? Wij ondersteunen je graag. Wij zijn altijd snel bereikbaar.

Overzicht van ons partnerprogramma

Wij vinden jou als affiliate belangrijk. Daarom kun je bij ons een interessante commissie verdienen. Op nieuwe verkopen die jij verwijst, vergoeden wij eur 1,- per flesje. Excl. verzendkosten en excl. btw komt dit overeen met een mooie vergoeding van 10-20%   

Niet iedere bezoeker gaat meteen tot koop over. Mocht jouw verwijzing binnen 30 dagen na zijn eerste sitebezoek alsnog tot aankoop overgaan, dan ontvang jij hierover een commissie. (zie ook ‘credit last referrer’)

Wachten is nooit leuk, maar is helaas niet helemaal te voorkomen. Klanten hebben een herroepingsrecht. Dat betekent dat ze na hun aankoop het wettelijk recht hebben om van de verkoop af te zien. Het duurt dus even voordat een verkoop definitief succesvol is.

Om de transactiekosten te beperken, ontvang je de affiliate betalingen vanaf een bedrag van eur 25,-. Zit je nog niet aan deze grens, dan neem je het verdiende bedrag uiteraard mee naar de volgende maand(en).

Soms kan het voorkomen dat een klant, die via twee verschillende referrers komt, een aankoop doet. Wij hebben ervoor gekozen om aan te sluiten bij de ‘best practice’ in de branche en de commissie toe te wijzen aan de referrer die de klant als laatste over de streep trok. 

Om het voor jou en andere affiliates zo overzichtelijk mogelijk te houden, betalen we de commissies uit in de eerste week van de maand.

Details van ons  affiliate programma:

Waarschijnlijk is het wel duidelijk welke manieren je wel/ en niet mag gebruiken onder ons partner programma. Maar om je op weg te helpen met goede promotiemethodes en te voorkomen dat je per ongeluk van een niet zo gave promotiemethode gebruikt, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van super coole en super uncoole promotiemethoden:

 

Mocht je vragen hebben over wat wel of niet is toegestaan, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

Super cool

Hoe goed je promotie voor ons maakt, bepaalt wat je verdient! We moedigen het aan als je een promotiemethode kiest die voor ons loyale en legitieme klanten oplevert. Hieronder een aantal voorbeelden van leuke promotionele methoden om meer commissie te verdienen:

 

Toegestane promotie methoden:

  • vertel jouw volgers, klanten of vrienden over Ourganixx/ onze producten en geef hun jouw referral link.
  • schrijf een review of blog artikel over Ourganixx of onze producten met een referral link naar onze site.
  • Voorzie andere internet gebruikers van toegevoegde waarde door vragen gerelateerd aan Ourganixx producten te beantwoorden en voeg jouw referral link toe. Spam vrije promotie is een goede manier om meer referrals te krijgen.

 

Super uncool

Wij zijn erg trots op onze producten en staan daar 100% achter. Daarom willen we affiliates die ook 100% achter ons staan. Sta je niet volledig achter onze producten, prima, even goede vrienden, maar wees oprecht en ga dan op zoek naar een ander partnerprogramma dat beter bij jou past. 

 

Niet toegestane promotiemethoden:

  • Promoties op coupon sites is niet toegestaan
  • Betaalde advertenties met jouw affiliate link zijn niet toegestaan
  • Geen enkele vorm van spam is toegestaan. Respecteer de posting regels van de website waarop je promotie maakt.
  • Het is niet toegestaan om je voor te doen als Ourganixx. Ook het kopiëren of clonen van onze site is niet toegestaan. Ook je voordoen als een officiele Ourganixx site is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan om je voor te doen als een medewerker van Ourganixx. Affiliates zijn geen medewerkers van Ourganixx.

 

Wil je alle details lezen? Kijk dan op de Algemene Voorwaarden voor Affiliates.

Samenwerken?

Als je enthousiast bent over Ourganixx willen wij graag met jouw samenwerken. Wij willen je dan ook waar mogelijk ondersteunen. Bijvoorbeeld met promotiemateriaal. In jouw affiliate account kun je voorbeelden vinden van promotiemateriaal.

Ben je al een affiliate? Log in hier.